Брзо и едноставно до вашиот следен настан! Побарајте понуда Комплетна поддршка при реализирање на виртуелни конференции
Онлајн настани
[Виртуелни конференции]
Што нудиме?

Организација на онлајн настани со помош на бизнис пакетите на Zoom платформата.
Поддршка и активности пред, за време и после настанот.

Конференции
Можност за повеќе од 100 учесници на настанот.
Обуки
Повеќејазичност и делење по соби.
Вебинари
Без ограничување на време и можност за снимање на настанот.
30
Одржани настани
210
Учесници
35
Предавачи
3
Јазици
План
[За вашиот настан]
Одберете тоа што ви треба

Фокусирајте се на вашата професија, останатото препуштете го на нас!

Во продолжение дел од услугите што ги нудиме за успешна реазлизација на вашиот настан:

вклучено во цената за настанот

Покани
Покани
Праќање на e-mail покани до учесници

од 100 еур (опционално)

Веб страна
Веб страна
Изработка на веб страна за настанот со агенда, инфо за предавачит, формулар за пријавување на учесниците и сл.

70 ЕУР до 3 часа времетраење, секој нареден час 15 ЕУР

Онлајн настан
Онлајн настан
Конференција, предавање, вебинар на Zoom плтформа. Можност за следење на повеќе од 100 учесници и без ограничување на време.

вклучено во пакетот, се доплаќа само за преведувачот

Симултан превод
Симултан превод
Можност за повеќејазничност

вклучено во цената за настанот

Снимање
Снимање
Снимање видео и аудио од настанот

вклучено во цената за настанот

Техничка поддршка
Техничка поддршка
Целосна техничка поддршка од страна на обучен техничар за ZOOM настани за време на настанот.

вклучено во цената за настанот

Пост организаицски активности
Пост организаицски активности
E-mail пораки благодарност за учество, домашни задачи, сертификати...
ЧПП
[Како фунционира]
Често поставувани прашања

Ова се само дел од најчесто поставуваните прашања.
За било какви други прашања или консултација слободно контактирајте не.

Не. Тоа го обезбедуваме ние и не се наплаќа дополнително туку се е вклучено во цената.

Да. Интернет и некаков уред како компјутер, лаптоп, паметен телефон или таблет е потребно да имате за да може да се реализира настанот. Камера и слушалки со микрофон се препорачливи. Доколку имате потреба ние може да ви обезбедиме и опрема.

Потребно е минимум еден ден претходно во зависност од настанот и барањата, за да се припремат и испртат поканите, разработи агендата и направат одредени проби и тестирања.

Слики
Галерија
 • Конференции
 • Обуки
 • Семинари
 • Предавања

Инфо
Контакт

IT Plan – Скопје

http://it.plan.mk
E-mail: info@plan.mk

Тел: +389 75 310 830

Контакт
Побарајте понуда

   
  Датум на настанот
  Дали ви е потребна веб страна за настанот?
  Дали настанот ќе биде на повеќе јазици?